tiistai 18. elokuuta 2015

Hampton houselta teepurkki kaupan päälle!





Postasin Heinäkuussa uudesta verkkokaupasta Hampton Housesta jossa myydään näitä ihastuttavia teepurkkeja ja kyllä paljon kaikkea muutakin mukavaa! :)
Teepurkkeihin oltiin kovin ihastuneita ja tuli paljon kyselyitäkin niistä ja nyt  Hampton Housen Nea on luvannut blogini lukijoille tilauksen yhteydessä Strawberry cream tea purkin kaupan päälle 31.8.2015 asti tehtyihin tilauksiin :)
Viesti kenttään kirjoita sydämellä tehtyä-blogi


Verkkokauppaan pääset TÄSTÄ

Mullakin oli aamusta sininen teehetki <3

Näillä purkeilla on ihana sisustaa keittiötä ja kattaa pöytään kauniisti teevieraille tarjottavat!
Ja nuo greengaten mukit... <3

Menkäähän kurkkimaan mitä kaikkee tuolta verkkokaupasta löytyy ja minä rupean tyttöjen juttuihin vanhimman tyttäreni kanssa joka on tullut Suonenjoelta vieraisille ja yökylään :)
Hyviä unia kun on niiden aika!

16 kommenttia:

  1. Voi voi miten oli ihanaa tavaraa tuolla! Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  2. Pitääpä käydä kurkkaamassa tuonne. Olen teen ystävä aina ollut, ja tuo purkki on kyllä nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä tutustumassa, siellä on paljon kivoja/ihania juttuja!! <3 Purkit on niin kauniita ja toimii hyvin sisustuksena keittiössä :)

      Poista
  3. Ihania purkkeja ja varmasti myös sisältö :) Uutena lukijana olen viettänyt aamun lukien postauksiasi, kuvista olen saanut paljon ideoita toteutettavaksi omaankin kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo purkit on niin söpöjä :) Tervetuloa uusi lukija lämpimästi tänne ja toivottavasti viihdyt pitkään <3 Palataan kommentti laatikon ääreen uudestaankin :) Oikein hyvää viikon jatkoa!!

      Poista
  4. Purkkihöperö sanoo, että ovat aivan täydellisen ihania teepurkkeja. <3 Iloa päivään <3

    VastaaPoista
  5. Mä olen kans rakastunut näihin tee- ja sokerimakuihin ♥ ja pelkkänä plussana on kauniit purkit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nuo kauniit purkit tilaisin vaikka sisältö oisi mitä tahansa :D Mutta hyvä maku on plussaa ;) Oikein mukavaa loppu viikkoa sulle, Mia <3

      Poista
  6. Iiiks mä haluaisin noi kaikki :) <3 Ja jos nyt vihdoin minäkin saisin aloitettua Greengate astioiden keräilyn, monta vuotta jo niitä himoinnut mutta ei ole tullut ostettua :) Syksyksi teelaadut ovatkin tarpeen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä sitte vaan tilausta tekemään :D Voi myös aloittaa hieman rauhallisemmin, hih... Mie haluan noille mun mukeille nyt sen telineen mihin ne saan kauniisti esille, ehkä kuitenkin vielä isompi ongelma on mihin sen telineen kaiken kaikkiaan laitan :D Oikein mukaa viikon jatkoa <3

      Poista
  7. Kerrassaan ihania purkkia. Pitää alkaa pian teen juuaksi. :)

    VastaaPoista
  8. Just tossa aamuteetä hörppäsin aurinkoisella terassilla ja nyt sen voimalla taas jaksaa :) Oikein mukavaa toiveikasta torstaita sulle <3

    VastaaPoista
  9. Kauniita purkkeja♡ käynkin katsomassa♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä kyllä <3 Ja siellä on niin super ihana teekannukin ja laukkuja ja ja ja... :D Oikein mukavaa viikon jatkoa!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3