torstai 27. marraskuuta 2014

Pika moikat, eikä mitään järkevää..

Pitihän minunkin tulla piipahtamaan kun kaikki muutkin blogit.. Nimittäin postailee ahkerasti ihanien lukijoidensa iloksi :D On paljon reippaampia kuin minä..
Multa ei kyllä irtoa oikein hirmuisesti mitään mielettömiä tarinoita, kun mun on vaan tehnyt mieli mököttää tota ilmaa!! Ja nyt te sitte joudutte mököttämään mun kanssa, anteeksi!!!
Löysin mä lumien sulamisesta yhden hyvänkin asian eli sen että pääsin tänään metsään kori kainalossa keräämään sammalta ja kaikkee muuta yhtä epämäärästä, joista en teidän pettymykseksi ottanut kuvaa ;) Valmiista sitten, toivottavasti!!
Kynttilät on tämän hämäryyden ja kaamoksen ilo ja onni. Niistä tulee valoa ja lämpöä ja tunnelmaa! Mulla on vielä adventti kynttelikkö mietinnässä/etsinnässä, kuitenkin se tänä vuonna tulee olemaan meidänkin kotona, niin paljon viime vuonna ihailin muiden kivoja tekeleitä <3 Mutta onhan tässä aikaa, hih..

Voiko lahjojen paketoimisesta saada ähkyn?! Mie vähän sain tänään..Mutta nyt ne on kaikki laiteltu kääreisiin, askarreltu ja väkerretty, joten voi melkein huokaista :) Tämän vuoden paketointi into tyydytetty!!
Voiko joulutorttujen syömisestä saada ähkyn?! Mie sain vähän tiistaina, kun vietin nimipäiviä ja tein pari kiloa erilaisia joulutorttu versioita :D Mutta oli ne hyviä!!! NAMS... Ja taas tekee mieli.. Ei se varmasti sitte ollukkaan ähky.. Ja en mie niitä kaikkia yksin syönyt :D

Mutta vitsit miten taas piristyin pelkästä täällä piipahtamisesta!! Ei mulla mitään asiaa ollu, mutta tarviiko aina olla. Viikonloppuna täytyy siivota, valmistautua ensi viikolla palaamaan sairaslomalta töihin, tehdä piparkakkutaloja lasten kanssa, kotoilla ja olla villasukat jalassa, tehdä muutama järkevä postaus, löytää jostain hyasintteja ja adventtikyntelikkö tai tarpeet siihen ja ripustaa joulukalenterit odottamaan maanantai aamua!! Tästä jäi ainakin kymmenen pitäis tehdä juttua vielä pois, mutta nyt jo hengästyttää :D Ja just luin tänään ihanan postauksen kiireestä tai siitä miten ihmiset sen itselleen tekee. MITEN NIIN?? (Hirmuista naurun kiherrystä)

Siirryn sitä ihaninta odottamaan sohvalle... JOULUA <3
P.S Sitä ennen tulen kyllä takaisin monta kertaa!!!

10 kommenttia:

  1. Kiva, että piipahdit! Olinkin jo kaivannut. Oi, sammaltöitä! Mä niin odotan, että näen valmiit tuotoksesi. Mukavaa viikonloppua sinulle, Katja!

    VastaaPoista
  2. Kiva että joku oli täällä odottamassa ♥ Saas nähdä sammaleesta lopputulosta, onko ajatus vienyt harhaan todellisuuden kanssa :-D Rentoa viikonloppua sinne myös!!!

    VastaaPoista
  3. Piipahtamassa ♡ niin kyllä pistää mököttään, vettä sataa kaatamalla..
    Ähkyillään sitten yhdessä, rentoa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  4. Viikonloppuna varmasti piipahdan turisemassa "teilläkin" :) Ihana tietää että muutkin ähkyilee, mutta jos ei tulis mistään ähkyä, olis tukala vuosi taas edessä odottaa tätä aikaa!! Mutta onneksi vielä kuukausi aikaa tässä ihanuudessa jatkaa ja sitte onkin taas uudet kuviot ja uusi vuosi edessä <3 Mutta tuo vesisade sais loppua ja tilalle niitä valkoisia haituvia taivaalta, kiitos!!! Ihanaa viikonlopun alkua sinnekkin!! :)

    VastaaPoista
  5. Kivaa kun kävit kertomassa fiiliksiä täällä,vaikka ei mukamas mitään asiaa niin olihan tuossa monta mukavaa juttua kynttilät <3 joulutortut(vaikka ähkyksi menikin)<3 joulukalenterit(lapset odottaa varmasti kovasti luukkujen aukaisuja <3 sammal&muiden haku metsästä <3 ihanaiasta joulun odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, harvoin todellisuudessa jään tuppisuuksi kyllä :-D Tänään olen tehnyt kivoja juttuja ja en malta että kerkeän tekemään postausta!! ♥

      Poista
  6. Joo, mullakin on tässä (mielessä) semmonen to do -lista viikonlopulle, ja siis menojaki tänään ja sunnuntaina ja mitä mä teen? Istun koneella. :D Aijai sentään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Laura :) Musta tuntu monta päivää että vaikka tekemistä ois ollu enemmänkin niin ei vaan saanu itestään irti mutta tekee sitte vaikka ryppäänä kun se vaihde tulee päälle :-D Mä oon tänään onnistunut hiukan lyhentämään omaa listaa, siivonnu ja askarrellu adventti kynttilät ★

      Poista
  7. Ihana kuulla mietteitäsi! Mökötetään yhdessä tätä ilmaa ja sytytetään niitä kynttilöitä. Minäkin askartelin tänään ja päätin etten katso ulos...joululaulut soi ja mielessäni satoi hiljalleen lunta...no, tipahdin maan pinnalle, kun nuo neljä karvakuonoa tuli ulkoa...huoh, sitä kuran määrää!!
    Ihanaista viikonloppua sateesta huolimatta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluradio on soinut koko viikon jo täällä aina kun mahdollista ja kynttilöissä liekit aina kun mahdollista <3 Tänään satoi hieman lunta tai räntäähän se taisi olla mutta jäi maahan ainakin hetkeksi, heti piristi!! :)

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3