maanantai 22. syyskuuta 2014

Kurkistus keittiöön ja arvonnan voittajaan!

Kirpeän aurinkoista syksyä! Mukaan yhdellä arvalla =) Näin kirjoitteli anonyyminä ninuska ja voitti itselleen tähtiä keittiöön :)
Yhteystiedot voit näpytellä s.postiini 
ONNEA, ONNEA ja oikein kirpsakan pirteää syksyä myös sinulle ja kaikille arvontaan osallistuneille <3 Mulla on jo uus arvonta mielessä täällä, joten tiedossa syksyn mittaan kaikkea kivaa teille :) Ehkä seuraava voittaja olet sinä ;)
Kiitos kaikista kauniista kehuista taas ja uskollisille vierailijoille. Laitelkaa kuulumisia ja juttuja mulle useamminkin, niitä on kiva lukea ja vastailla teille aina kun täällä blogistaniassa piipahtelen :)

Meidän keittiö on pieni ja tylsä valkoisine jo aikansa nähneinä kaappeineen, perus vuokrakodin keittiö, halvin mahdollinen! Minä jo tovin tässä olen pohtinut mistä ihmeestä pieni piristys ruiske sinne niin että se on takaisin "korjattavissa" ja ei vaadi kovin isoa summaa euroja, jos tästä joskus muuttaa uuteen pesään.
Juu, oven kahvojen vaihto olisi ollut jo yks oma muutoksensa, mutta kun se ei nyt tuntunut riittävän. Vähän enemmän jotain kivaa ideaa etsin, kunnes toteutin yhden ajatuksen..
Pienellä vaivalla  ISO PIRISTYS tuolle keittiölle, tykkään <3

Tästä siis aloitettiin...


 Ovet irti... Samaa lauta tapettia kaapin sisään mitä ruokailutilan seinässä... Ritilähyllyt pois ja ylähylly laskettiin alas...
Tähtikupitkin pääsi roikkumaan esille kauniisti!
Oven poisto ja tapetointi tehtiin myös maustekaapille liesituulettimen yläpuolella.

Muutaman oven poisto ja tunnelma oli aivan eri  :)

Kaappiin muutaman hyllyn poraus ja nyt sai astioita kauniisti esille <3






VALMIS!!!!



Kuis tykkäätte?????

Loppu kaappien sisällä pitää vielä käydä "pieni" hurricaani ja muutos jatkuu vastakkaiselle puolelle jollain tavalla, mutta enhän mä nyt malttanut olla teille tätä vilauttamatta :D
Tapetit oli jämiä ja hyllyt hyödynnettiin tyttöjen huoneesta, joten tämä muutos tuli maksamaan hyllyn kannattimien verran. Allekirjoittanut on tyytyväinen :)

15 kommenttia:

  1. Hauska idea! Avohyllyt kauniine astioineen ovat ihania. Sinulla on ihania ja kauniita astioita. Nuo kannellisen "pullot" joissa on nuo pillit ovat kivoja ja tähtikupit tietenkin ihan parhaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! Nuo kannelliset "pullot" on class ohlsonilta tänä kesänä ostettu, lapset tykkää välillä saunan jälkeen fiilistellä ja juoda niistä :) Noista tähtikupeista maistuu kyllä tee niiiiiin hyvältä ;) Muumimukitkin oisin halunnut johonkin esille mutta värikkyytensä takia jotenkin tuo liikaa levottomuutta ainakin tuohon seinälle! Oli kyllä mukava saada noita astioita kaappien pimennoista esiin <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Teija <3 Kyllä tuo pieni suuri muutos toi tuonne keittiöön kaivattua piristettä!

      Poista
  3. Tosi ihana!! ♥♥
    Mä olen jo kauan haaveillut avohyllyistä, mutta meillä on niin vähän kaappeja, ettei se ole mahdollista :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan ja kiitos <3 Tykkään kyllä joka päivä aina vaan enemmän ja tämäkin keittiö on pieni!!! Kaappi tilaa tosi vähän mutta tuo kuivauskaappi oli lähinnä roju varasto mihin tuli lykättyä kaikki turha käsistä, jouti siis muuttua noin :) Ja itseasiassa tuossa nuo meidän lasit sitten melkein onkin, saanee riittää, pestään useammin!! ;)

      Poista
  4. Oi oi, siis niin ihana =)! Ja samalla onnellinen voittaja täällä ilmoittautuu, laitoin juuri sähköpostia tulemaan. Toivottavasti tuli oikeaan osoitteeseen =).
    Ninuska76

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 S.posti saapui ja laittelen tämän viikon aikana sinulle pakettia tulemaan :) Onnea vielä!!!

      Poista
  5. Tuli mukavasti avaruutta! Ja kauniit astiat pääsee näkyville. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Eikö olekkin jännä että vaikka mistään ei lisää tilaa tullut niin siltikin siltä tuntuu pienillä muutoksilla! Huonekalu järjestelyilläkin voi saada huoneessa ihmeitä aikaan. Mukavaa syksyistä viikkoa <3

      Poista
  6. Todella upea! Itse olen pari kertaa kanssa miettinyt jonkun kaapin oven poistoa, mutta jotenkin minusta tuntuu, että se ei pysyisi siistinä ja kauniina aikaa myöten ;) heh, kai sekin olisi tottumuskysymys. Mutta ihana tuli ja monta tutun näköistä astiaakin näkyy ;) Oletko ostanut nuo Krasilnikoffin kipot jostain aiemmin, vai piipahtanut Dreamsissä niin etten ollut paikalla?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Mä toivon että tuo pysyy siistinä kun jokaiselle astialle on tuossa oma paikkansa ja kaikkia ei kuitenkaan käytetä yhtä aikaa! Krasilnikoffin "kipot" olen ostanut viime keväänä witikkalasta :) Mun täytyy ehdottomasti tulla joku päivä käymään, sullakin on nyt niitä ja popcorn kippo ois kiva ;)

      Poista
  7. Kiitos HeiDi :) Juu jos kuivauskaapille on kovasti hyötykäyttöä ei kannata kyllä sitten ruveta muuttelemaan mutta siis periaatehan on sama, olkoon kaappi kun kaappi! Meille tuo taas toi hiukan lisätilaa, kun astianpesukone hoitaa pesut ja kuivaukset ja satunnaiset astiat jotka pesen, kuivatan pyyhkeen päällä, joten rojukaapista muutos tuohon sopii hyvin :D

    VastaaPoista
  8. ihana idea ja helppo toteuttaa ja toipa keittiöönne heti avian uuden "lookin"!hienolta näyttää :) ja ihania astiat ja varsinkin nuo vesilasit ;) lämpöistä viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja ompa ihana saada "uusilta" ihmisiltä kommentteja <3 Kiitos ja justiinsa tuossa se idean äiti onkin että pienellä vaivalla suuriakin muutoksia ilmeessä! Tuolla viihtyy nyt :) Syksyisiä tunnelmia sinnekkin päin!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3